Kačavendin ljubavnik: Ljubio sam se s Kačavendom a ne njegovim dvojnikom!

"Na odnos s vladikom sam bio primoran, jer mi je prećeno od strane mafijaša koji su povezani s njim. Neka film slobodno odnesu ekspertima da dokažu njegovu autentičnost", kaže A. R.

Vladika Vasilije Kačavenda kaže da se na snimcima u kojima ljubi mladiće u usta nalazi njegov dvojnik, ali A. R, akter jednog od pomenutih snimaka, tvrdi za Telegraf da nema govora o dvojniku i da je spreman da svjedoči pred Arhijerejskim saborom i dokaže da je zaista bio s Kačavendom u ljubavnom aktu.

Izvori bliski Arhijerejskom saboru SPC kažu da vladika pokušava  da ospori autentičnost snimaka, zbog čega je pokrenuo i sajt na kome anonimne pristalice cijeli slučaj žele da prikažu kao podmetanje određenih lobija, kako kažu, "biskupa pomorskog episkopa zahumsko-hercegovačkog i primorskog Grigorija".

A. R. koji je specijalnom kamerom ugrađenom u sat snimio kako se ljubi s vladikom Kačavendom, tvrdi da je na odnos s vladikom bio primoran, jer mu je prijećeno nekoliko puta od mafijaša koji su povezani s episkopom zvorničko-tuzlanskim.

"Užasnut sam onima koji brane Kačavendu i dovode u sumnju snimak. Još sam više užasnut ćutanjem crkve. Neka film slobodno odnesu ekspertima da dokažu njegovu autentičnost. Spreman sam da svedočim pred sudom i da se pred svedocima suočim sa samim Vasilijem Kačavendom. Imam dva državljanstva i Srbije i BiH i očekujem da institucije sistema procesuiraju ovog čoveka. Očekujem od SPC da se izvine postradalima i ponudi im pomoć", kaže A. R.

O svemu je, dodaje, spreman da svjedoči i pred Arhijerejskim saborom SPC.

Kako tvrdi izvor iz Patrijaršije, jedan od uticajnih vladika, član Sinoda SPC, pročitaće pred Arhijerejskim saborom SPC izjavu koju je A. R. dao advokatu Dušku Tomiću i tražiti da se, za sada samo umirovljeni episkop Vasilije Kačavenda, raščini i svede u red monaha.   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode