Zvezda je simbol srpstva, nije imala Tuđmana u upravi kluba kao 'neki drugi' !

Ostaje da se vidi kako će na ovu izjavu reagovati ljudi iz SD Partizan čiji je osnivač,idejni vođa i docniji predsednik bio pokojni ustaški general Franjo Tuđman koji je iz prevelike ljubavi prema ustaškim crnokošuljašima izabrao crno-belu kombinaciju za boje kluba u Humskoj.

Ponovo pecka:  Nebojša ČovićPredsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda i član radne grupe "Za spas fudbalske sekcije", Nebojša Čović, u gostovanju na TV Prva istakao da je "Zvezda simbol srpstva", podsetivši između ostalog kako je klub osnovan i gde. Čović je takođe istakao da crveno-beli "nikada u upravi kluba nisu imali ime poput Franje Tuđmana, kao neki drugi..."

Čović je ranije izjavio da je optimista kada je reč o oporavku najuspešnijeg srpskog kluba svih vremena sa „Marakane“.
- Prvo što mora da se uradi jeste da se uvede red, jer dosta je bilo rasipništva. Potrebno je vreme, nema čarobnog štapića i optimista sam ako se dobro zasuku rukavi i uvedu pravila igre - rekao je Čović.


Prvi čovek tima sa Malog Kalemegdana je zatim dodao da crveno-beli, kao najtrofejniji srpski klub, uvek moraju da jurišaju na prvo mesto.

- Ne može tim da igra dobro, a da ima organizacione i finansijske probleme. Zvezda ipak nema pravo da traži neku drugu ambiciju osim da bude prva, bilo koji sport da je u pitanju - zaključio je Čović.

    TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode