Francuska: Protesti protiv gej brakova (VIDEO)

Širom Francuske u nedelju su održani protesti protiv istopolnih brakova, iako je nacionalni parlament 24. aprila usvojio zakon kojim su oni legalizovani, a tim bračnim partnerima je dozvoljeno i da usvajaju decu.

Širom Francuske protesti zbog toga što će ubuduće gej osobe moći da usvajaju decu

 
 
 

Desetine hiljada demonstranata u Parizu, Tuluzu, Lionu, Lilu i više drugih gradova tražilo je od predsednika Francuske Fransoa Olanda da ne potpiše taj zakon.
Veliki protest protivnika istopolnih brakova iz cele Francuske zakazan je za 26. maj u Parizu.

U poslednjih godinu dana, kada je zakon o istopolnim brakovima ušao u skupštinsku proceduru, protiv njega je demonstriralo više stotina hiljada Francuza.


Demonstranti su od vlade i skupštine tražili da, ukoliko moraju da odobre brakove, nipošto ne dozvole usvajanje dece, ali je ta odredba ipak usvojena u parlamentu.   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode