Pej pal će građanima Srbije ponuditi samo kupovinu

Ako „Pej pal“ dođe u Srbiju sledeće godine, kako se očekuje, u početku ćemo preko tog servisa moći samo da kupujemo u inostranstvu preko interneta, ali ne i da iz Srbije prodajemo robu i usluge.

- Kada se „Pej pal“ još pre nekoliko godina raspitivao kakvi su uslovi u Srbiji, još tada je rečeno da bi nam u početku omogućili samo da kupujemo preko interneta. Za prvo vreme verovatno nećemo moći da prodajemo - kaže izvor blizak Vladi Srbije.


Čak i da ostane tako, kaže naš izvor, naši građani će moći da kupuju, na primer, na popularnom portalu „Ibej“, na kojem može da se plaća samo preko „Pej pala“. Taj servis omogućava i bezbedniju kupovinu jer učesnici u trgovini ne treba da ostave broj kreditne kartice, već se kupuje preko korisničkog servisa.

 


Zoran Torbica iz Centra za razvoj interneta ističe i da je naplata preko interneta jednostavnija.


- Svakome ko želi nešto da prodaje preko interneta „Pej pal“ je najbezbedniji i najjednostavniji servis. Kad plaćate u inostranstvu preko banke, morate da se registrujete kao pravno lice i procedura traje mesec ili dva. Preko „Pej pala“ sve traje samo 15 minuta - tvrdi Torbica, koji ne isključuje mogućnost da ta kompanija Srbiji dozvoli i kupovinu i prodaju.   TV REPORTER   

HIT KNJIGA !!!


MEDIJSKI PARTNER


Kontakt

Newsletter

Primajte naše vesti:

Prvi nezavisni onlajn multimedijalni projekat u Srbiji i regionu. Onlajn magazin, radio i TV u službi istine, naroda i pravde. Reporter je otvoren za saradnju sa svim zainteresovanim subjektima na polju reklamiranja, razmene linkova i sadržaja i svakom drugom polju objektivnog, nadstranačkog, nepristrasnog i slobodnog novinarstva.

Reporter je član Mreže onlajn medija Srbije (Serbian Media Network) i Udruženja onlajn novinara Srbije (UONS)

Udruženje onlajn novinara Srbije - UONS

OSNIVAČ:

Reporter Media Agency

REPORTER © Nezavisni onlajn magazin * Beograd,SERBIA

Create a website for freeWebnode